Na Ndiqni:
Na Telefononi: +383 44-254-081

Rreth Nesh

NJË UDHËHEQËS I BALLKANIT NË INFRASTRUKTURË

Mirë se vini në faqen tonë të internetit! Ne jemi një KAAG-Invest. Fokusi ynë është në ndërtimin e ndërtesave moderne me cilësi të lartë për portofolin tonë dhe ne krenohemi shumë për mjeshtërinë tonë dhe vëmendjen ndaj detajeve.

Me vite përvojë në zhvillimin e pasurive të paluajtshme, ekipi ynë i profesionistëve ka njohuritë, aftësitë dhe ekspertizën për të trajtuar çdo aspekt të procesit të zhvillimit, nga fazat fillestare të projektimit dhe planifikimit deri te ndërtimi dhe menaxhimi i projektit.

Faleminderit që na konsideroni për nevojat tuaja investuese. Ne mezi presim të punojmë me Ju.

18

VITE
EKSPERIENCE

Fuqia & Energjia

Inxhinieri Ndërtimi

Ndërtime Moderne

Na dërgoni email

info@kaag-invest.com

Na telefononi

+383 44-254-081

5

Vite Eksperienc

17

Anëtarët Në Ekipit

7

Projekte Në Punim

5

Projekte Të Kryera